728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλο, κατά την επίσκεψή του σε δομές υγείας του νόμου.

 

Χθες, είχα τη χαρά να συνοδεύσω τον Υφυπουργό Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλο, κατά την επίσκεψή του σε δομές υγείας του νόμου μας, κατά τις οποίες συζητήσαμε με τους υγειονομικούς για τις καθημερινές προκλήσεις του λειτουργήματός τους.

Χθες, είχα τη χαρά να συνοδεύσω τον Υφυπουργό Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλο, κατά την επίσκεψή του σε δομές υγείας του νόμου μας, κατά τις οποίες συζητήσαμε με τους υγειονομικούς για τις καθημερινές προκλήσεις του λειτουργήματός τους.
Επισκεφθήκαμε τα Κέντρα Υγείας της Πάργας, του Καναλακίου και του Θεσπρωτικού, όπου ενημερωθήκαμε για τα ενεργά ζητήματα στελέχωσης και υποδομών, ενώ αναδείχθηκε και η σημασία της συμπερίληψης των συγκεκριμένων Κέντρων Υγείας στην επίσημη πρόταση του Υπουργείου Υγείας προς το ΤΑΙΠΕΔ, με στόχο την κτιριακή αναβάθμισή τους και την πραγματοποίηση παρεμβάσεων για τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού τους, μέσω της αξιοποίησης των χρηματοδοτικών εργαλείων του Ταμείου Ανάκαμψης (Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, RRF).
Στη συνέχεια, επισκεφθήκαμε το Πολυδύναμο Κέντρο ΟΚΑΝΑ και τον Ξενώνα Ψυχαργώ στην Πρέβεζα, μονάδες οι οποίες παρέχουν ουσιαστικό έργο στον χώρο των εν γένει εξαρτήσεων και της ψυχικής υγείας. Κατά την ξενάγησή μας είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε τόσο με τους εργαζόμενους στις δομές, όσο και με νοσηλευόμενους του Ξενώνα Ψυχαργώ, αντιλαμβανόμενοι την ουσιαστική συνεισφορά της δομής αυτής, στην προαγωγή της ψυχικής υγείας και της ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης.
Επισκεφθήκαμε επίσης, την πόλη της Πάργας, το Καναλακί, το Κανάλι Πρέβεζας, τον Λούρο και το κέντρο του Θεσπρωτικού, όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσαμε με κατοίκους και τοπικούς επιχειρηματίες.
Μέσα από τις επισκέψεις μας αυτές, αναδείχθηκε η σημασία στήριξης στην παράταξή μας στις επικείμενες ευρωεκλογές, με στόχο την ολοκλήρωση των σημαντικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησής μας στον τομέα της υγείας της χώρας ευρύτερα, αλλά και του τόπου μας, πρωτοβουλίες στις οποίες είμαι σίγουρος ότι ο Υφυπουργός θα αποτελέσει αρωγό για την επίτευξή τους.








Ο Υφυπουργός Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλο, κατά την επίσκεψή του σε δομές υγείας του νόμου. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαΐου 29, 2024 Rating: 5   Χθες, είχα τη χαρά να συνοδεύσω τον Υφυπουργό Υγείας κ. Δημ. Βαρτζόπουλο, κατά την επίσκεψή του σε δομές υγείας του νόμου μας, κατά τις οπ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: