728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εναέρια μέσα σε Άκτιο και Γιάννινα για την πυροπροστασία

 elikoptero piro



Με εναέρια μέσα τόσο στο Άκτιο όσο και στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα θωρακιστεί και φέτος η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ήπειρο ώστε να έχει την δυνατότητα άμεσης παρέμβασης όταν εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Το νέο δόγμα της Πυροσβεστικής είναι η μέγιστη κινητοποίηση, η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων από την πρώτη στιγμή που θα εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Στην κατεύθυνση αυτή η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, όπως δήλωσε ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων Χριστόφορος Μπόκας.

«Προετοιμαζόμαστε και συντονιζόμαστε» σημείωσε στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί οι πολίτες όταν θέλουν να κάψουν χόρτα ή φυτικά υπολείμματα.

Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνεται με αυστηρή τήρηση των κανόνων της πυροσβεστικής διάταξης και αφού πρώτα έχει ενημερωθεί η πυροσβεστική υπηρεσία.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Εναέρια μέσα σε Άκτιο και Γιάννινα για την πυροπροστασία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Απριλίου 08, 2024 Rating: 5   Με εναέρια μέσα τόσο στο Άκτιο όσο και στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα θωρακιστεί και φέτος η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Ήπειρο ώστε να έχει τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: