728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Από την Πάργα στην Ελληνική Τηλεόραση Λονδίνου: Η εκπομπή της Δάφνης Νούση ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα»

 

την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας μέσω συνεντεύξεων προκειμένου να κατανοήσει το πως ο Ελληνισμός εμπνέει σήμερα.

Δελτίο Τύπου

«Σύγχρονος Φιλελληνισμός»: Η νέα εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Λονδίνου
Από την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου και κάθε Τρίτη στις 20:30 το Hellenic TV θα σας παρουσιάζει την νέα εκπομπή «Σύγχρονος Φιλελληνισμός». Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει ως στόχο την προώθηση του ελληνικού πνεύματος στην σύγχρονη εποχή. Αναζητά να εξερευνήσει την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας μέσω συνεντεύξεων προκειμένου να κατανοήσει το πως ο Ελληνισμός εμπνέει σήμερα.

Η λογική πίσω από την εκπομπή είναι διττή· αφενός, απευθύνεται στους Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και τους προσφέρει τη δυνατότητα να ακούν τη γλώσσα τους, να μιλούν στη γλώσσα τους και να σκέφτονται με τον ελληνικό τρόπο. Αφετέρου, αγκαλιάζει την ιδέα ότι οι Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό είναι πρεσβευτές του πολιτισμού τους, των εθίμων και του τρόπου ζωής τους, και αυτή η εκπομπή είναι μια προσπάθεια να προωθήσει την ελληνική κληρονομιά και να εμπνεύσει .

Την εκπομπή παρουσιάζει η Διεθνολόγος Δάφνη Νούση (M.A., Kings College London). Μπορείτε να παρακολούθησε μέσω του Hellenic TV στο κανάλι 271 στο Freeview σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και μέσω του Roku Stick από την Cytel UK καθώς και live streaming σε ολόκληρο τον κόσμο από την ιστοσελίδα του Hellenic TV. Επίσης η εκπομπή θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα του σταθμού μαζι με πληροφορίες της κάθε εκπομπής.



«Από την Πάργα στην Ελληνική Τηλεόραση Λονδίνου: Η εκπομπή της Δάφνης Νούση ξεκινά την ερχόμενη εβδομάδα» Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Απριλίου 13, 2024 Rating: 5   Δελτίο Τύπου «Σύγχρονος Φιλελληνισμός»: Η νέα εκπομπή της Ελληνικής Τηλεόρασης Λονδίνου Από την ερχόμενη Τρίτη 16 Απριλίου και κάθε Τρίτη ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: