728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με τον Στέφανο Ντούσκο η παρουσίαση της στολής της Ολυμπιακής αποστολής

παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια , το νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.



Σε μία λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η ΕΟΕ είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους υποστηρικτές της, παρουσίασε τη νέα Πρωθιέρεια , το νέο συνθέτη των Τελετών Αφής της Φλόγας και τις νέες ενδυμασίες των Ιερειών.

Επίσης παρουσιάστηκαν από έξι αθλητές και αθλήτριες, τα ρούχα της εταιρείας 4F που θα φορέσει η ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Ακολούθησε η βράβευση όλων των χορηγών και των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και όλων όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Υιοθετήστε Έναν Αθλητή στο Δρόμο για το Παρίσι», με τις συγκεκριμένες βραβεύσεις να γίνονται από αθλητές που έχουν προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού.

Η παρουσίαση του αθλητικού ρουχισμού της εταιρείας 4F που θα ντύσει την Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Σε ρόλο μοντέλου οι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευαγγελία Πλατανιώτη (καλλιτεχνική κολύμβηση), Αλεξάνδρα Ασημάκη (υδατοσφαίριση), Χριστίνα Μπούρμπου (κωπηλασία), Στέφανος Ντούσκος(κωπηλασία), Δημήτρης Μάρκος (κολύμβηση) και Μάνος Ζερδεβάς (υδατοσφαίριση).



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Με τον Στέφανο Ντούσκο η παρουσίαση της στολής της Ολυμπιακής αποστολής Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2024 Rating: 5 Σε μία λαμπερή εκδήλωση στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η ΕΟΕ είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους υποστηρικτές τ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: