728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακυρώθηκε λόγω μη νομιμότητας συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας

Ακυρώθηκε λόγω μη νομιμότητας συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας έπειτα από καταγγελία του συμβούλου Σωτήρη (Ράκη) Τούση



Ακυρώθηκε λόγω μη νομιμότητας συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας έπειτα από καταγγελία του συμβούλου Σωτήρη (Ράκη) Τούση
Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η απαξίωση των θεσμών στο Δήμο Πάργας.
Οι τοπικοί σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας Πάργας κλήθηκαν να συνεδριάσουν και να γνωμοδοτήσουν χωρίς εισηγήσεις και λαμβάνοντας τη πρόσκληση μόλις μία ημέρα πριν την συνεδρίαση.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο τοπικός σύμβουλος κ. Απόστολος Κατσιγιάννης, έπειτα από εντολή του Δημάρχου Πάργας, πρόσθεσε αιφνιδίως θέματα προ ημερησίας διατάξεως, χωρίς να προσκομισθούν ούτε για αυτά εισηγήσεις, αλλά και χωρίς να έχουν ενημερωθεί πολίτες και επαγγελματικές ομάδες που θίγονται άμεσα από τα θέματα αυτά.
Ενδεικτικό της πλήρους απαξίωσης του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας είναι ότι οι συνεδριάσεις πραγματοποιούνται στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Πάργας και διακόπτονται συνεχώς από απλούς πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν. Αυτό καθιστά την διεξαγωγή της συζήτησης αδύνατη καθώς άλλα λέγονται στο συμβούλιο και άλλα καταγράφονται στα πρακτικά, γεγονός που προσβάλλει τον θεσμό και τους εκπροσώπους του.
Κατόπιν τούτου σήμερα το πρωί ο τοπικός σύμβουλος Σωτήρης Τούσης προέβη σε καταγγελία προς τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πάργας ζητώντας την ακύρωση της συνεδρίασης και κατ επέκταση των αποφάσεων που ελήφθησαν σε αυτή.
Το αίτημα έγινε δεκτό και το τοπικό συμβούλιο θα συνεδριάσει εκ νέου την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024 και ώρα 13:00 το μεσημέρι.
Ακυρώθηκε λόγω μη νομιμότητας συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαρτίου 22, 2024 Rating: 5 Ακυρώθηκε λόγω μη νομιμότητας συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πάργας έπειτα από καταγγελία του συμβούλου Σωτήρη (Ράκη) Τούση Συνεχίζεται ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: