728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μηνύματα εθνικής ενότητας και περηφάνιας από τις τοπικές αρχές

 parelasi io25Μηνύματα ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας έστειλαν βουλευτές του Νομού, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.



Μηνύματα ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας έστειλαν βουλευτές του Νομού, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η Υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής Μαρία Κεφάλα τόνισε ότι υποχρέωση σήμερα είναι να διατηρήσουμε όσα παραλάβαμε και να τα ενδυναμώσουμε.

«Τα Γιάννινα τίμησαν την διπλή γιορτή του Έθνους μας. Από την μία τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τους αγώνες του Έθνους, την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην ελευθερία και έτσι σήμερα έχουμε μία Ελλάδα ισχυρή, πρωταγωνίστρια στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Οφείλουμε όλα αυτά να τα διατηρήσουμε και να τα ενδυναμώσουμε» ανέφερε.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Τσίμαρης σημείωσε ότι η ημέρα δείχνε τον δρόμο για αγώνες. Αποδεικνύει πως με ενότητα και ομοψυχία μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο όπως συνέβη και το 1821.

Η βουλευτής της Νέας Αριστεράς Μερόπη Τζούφη σημείωσε πως μετά την Επανάσταση χρειάστηκαν για χρόνια μάχες στρατιωτικές και διπλωματικές για τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους . Τα διδάγματα, σημείωσε, μένουν επίκαιρα καθώς οι συγκρούσεις στην Μέση Ανατολή και την Ευρώπη συνεχίζονται και το αίτημα για ειρήνη είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.

Για ημέρα εθνικής ανάτασης, μίλησε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης συμπληρώνοντας πως αυτό που δημιουργούμε όλοι μαζί μπορεί να καταστραφεί εύκολα από τη διχόνοια.

Η Ελληνική Επανάσταση άλλαξε τη ροή της ιστορίας, τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας και υπογράμμισε ότι στην σημερινή εποχή με εμπόλεμες καταστάσεις γύρω μας, το αίτημα για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία, είναι αυτό που πρέπει να προβάλλεται από παντού.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Μηνύματα εθνικής ενότητας και περηφάνιας από τις τοπικές αρχές Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 25, 2024 Rating: 5   Μηνύματα ενότητας και εθνικής υπερηφάνειας έστειλαν βουλευτές του Νομού, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος με αφορμή την Επέτειο της 25ης Μαρτίο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: