728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εθελοντικός καθαρισμός Κάστρου Πάργας από τον Δήμο

από τα χόρτα, αναδεικνύοντας την καστροπολιτεία, προλαμβάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς και βελτιώνοντας την επισκεψιμότητα.



Με πρωτοβουλία του Δήμου και της Κοινότητας Πάργας ξεκίνησε ο εθελοντικός καθαρισμός του Ενετικού Κάστρου της Πάργας που αποτελεί ένα από τους πιο πολυσύχναστα αρχαιολογικά μνημεία της περιοχής. Με την συμμετοχή εργατών και μέσων από τον Δήμο, οι εθελοντές ξεκίνησαν να απομακρύνουν απορρίμματα και να καθαρίζουν τον χώρο από τα χόρτα, αναδεικνύοντας την καστροπολιτεία, προλαμβάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς και βελτιώνοντας την επισκεψιμότητα.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και καλούνται όσοι δημότες το επιθυμούν να συμμετέχουν, έτσι ώστε να μπορούν επισκέπτες και κάτοικοι να επισκεφτούν το μοναδικό αυτό μνημείο με ασφάλεια.
Εθελοντικός καθαρισμός Κάστρου Πάργας από τον Δήμο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαρτίου 26, 2024 Rating: 5 Με πρωτοβουλία του Δήμου και της Κοινότητας Πάργας ξεκίνησε ο εθελοντικός καθαρισμός του Ενετικού Κάστρου της Πάργας που αποτελεί ένα από τ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: