728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. Πάργας: Παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

στο επιμέρους σκορ η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το παρκέ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο μπασκετικό κοινό της Πάργας.



Μια δυνατή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην έδρα μας με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα Πήγασος Ν. Κέρκυρας όπου με 53-58 (10-15, 24-32, 35-46, 53-58 στο επιμέρους σκορ η ομάδα μας έφυγε νικήτρια από το παρκέ αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο μπασκετικό κοινό της Πάργας.
Στην αμυντική λειτουργία καθοριστικό παράγοντα έπαιξε η ζώνη που εφάρμοσε από την αρχή του αγώνα ο coach Petros Kokkoris μη δίνοντας την δυνατότητα στην αντίπαλη ομάδα να έχει εύκολους πόντους.
Το πάθος και η δύναμη των παιδιών καθώς και η Κερκίδα έπαιξαν καθοριστικό παράγοντα ώστε η ομάδα μας να παραμείνει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Ευχαριστούμε το μπασκετικό κόσμο της Πάργας και σας ευχόμαστε καλές Αποκριές!!!
Α.Ο. Πάργας: Παραμένει σταθερά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 11, 2024 Rating: 5 Μια δυνατή αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην έδρα μας με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα Πήγασος Ν....

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: