728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η καλή είδηση.. Χωρίς θανατηφόρα στην Ήπειρο τον πρώτο μήνα του έτους

Η καλή είδηση των ημερών… Κανένα θανατηφόρο τον Ιανουάριο στους δρόμους της Ηπείρου. Κανένα επίσης ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό.



Η καλή είδηση των ημερών… Κανένα θανατηφόρο τον Ιανουάριο στους δρόμους της Ηπείρου. Κανένα επίσης ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό.

Από τα απολογιστικά στοιχεία του μήνα που δημοσιοποίησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου προκύπτει ότι σημειώθηκαν τέσσερα τροχαία από τα οποία υπήρξαν έξι ελαφρά τραυματίες.

Τα στοιχεία είναι πολύ καλύτερα από τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους όπου η Ήπειρος είχε δύο νεκρούς και 19 τραυματίες.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

• υπερβολική ταχύτητα

• παραβίαση πινακίδας STOP

• ολισθηρότητα δρόμου

• μη ρύθμιση ταχύτητας με βάση τις επικρατούσες συνθήκες

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (7.414) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες, καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Από το σύνολο των παραβάσεων οι 1.710 αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Η καλή είδηση.. Χωρίς θανατηφόρα στην Ήπειρο τον πρώτο μήνα του έτους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Φεβρουαρίου 05, 2024 Rating: 5 Η καλή είδηση των ημερών… Κανένα θανατηφόρο τον Ιανουάριο στους δρόμους της Ηπείρου. Κανένα επίσης ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό. Από τα απ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: