728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βυθίστηκε το όχημα, σώθηκαν γονείς και το ανήλικο παιδί τους

Γονείς με το ανήλικο παιδί τους ήταν οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που κατέληξε στα νερά της λίμνης, στην περιοχή του Μάτσικα.



Γονείς με το ανήλικο παιδί τους ήταν οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που κατέληξε στα νερά της λίμνης, στην περιοχή του Μάτσικα.

Η πτώση έγινε κάτω από συνθήκες που προς το παρόν διερευνώνται από τις αρχές.

Το ευτύχημα είναι και τα τρία άτομα βγήκαν σώα από το όχημα με την βοήθεια πολιτών και την πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Το όχημα βυθίστηκε στα νερά της λίμνης και χρειάστηκε να βουτήξουν άνδρες της ΕΜΑΚ προκειμένου να ερευνήσουν για πιθανή ύπαρξη άλλου ατόμου όπως επιβάλλεται να γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στο συμβάν βρέθηκαν ο Διοικητής του 1ου πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπυραρχος Δημήτρης Τσουμάνης, ο Διοικητής ΠΕΠΥΔ ΗΠΕΊΡΟΥ Αρχιπυραρχος Κωνσταντίνος Τσιωπος και ο Συντονιστής Υποστράτηγος Χριστόφορος Μποκας.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Βυθίστηκε το όχημα, σώθηκαν γονείς και το ανήλικο παιδί τους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Φεβρουαρίου 15, 2024 Rating: 5 Γονείς με το ανήλικο παιδί τους ήταν οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο που κατέληξε στα νερά της λίμνης, στην περιοχή του Μάτσικα. Η πτώση έγ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: