728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

«Δεν ξεχνώ..» Μαζική συμμετοχή, μεγάλη πορεία στα Γιάννινα

Με μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και πορείες των τελευταίων ετών τιμήθηκε η συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.



Με μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και πορείες των τελευταίων ετών τιμήθηκε η συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών.

Εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές, αγρότες, άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν βροντερό παρόν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, της ΑΔΕΔΥ και των σωματείων, αποδεικνύοντας ότι ο χρόνος που πέρασε δεν έχει επιτρέψει σε κανέναν να ξεχάσει..

Αντίθετα το αίτημα για πλήρη διερεύνηση των αιτιών που προκάλεσαν το σιδηροδρομικό δυστύχημα και το θάνατο 57 ανθρώπων τίθεται με μεγαλύτερη ένταση από ποτέ..

Στα Γιάννινα η συγκέντρωση έγινε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου και για περισσότερες από δύο ώρες το κέντρο και οι δρόμοι παρέλυσαν από την μεγάλη πορεία που ακολούθησε.

Στην κεφαλή τέθηκαν πάνω από δέκα τρακτέρ καθώς για μία ακόμη φορά αγρότες της περιοχής ήταν παρόντες τοποθετώντας μάλιστα και αφίσες στα οχήματά τους για τις 57 ψυχές που ζητούν δικαίωση.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
«Δεν ξεχνώ..» Μαζική συμμετοχή, μεγάλη πορεία στα Γιάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2024 Rating: 5 Με μία από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις και πορείες των τελευταίων ετών τιμήθηκε η συμπλήρωση ενός έτους από την τραγωδία των Τεμπών. Εργ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: