728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Προσοχή.. Νέα απάτη με δήθεν ειδοποιήσεις της Netflix

οι οποίοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα που μπορεί να εμφανιστεί στον λογαριασμό τους ή στο κινητό τους τηλέφωνο.



Στο στόχαστρο επιτήδειων και απατεώνων έχουν μπει το τελευταίο διάστημα συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών Netflix, οι οποίοι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό μήνυμα που μπορεί να εμφανιστεί στον λογαριασμό τους ή στο κινητό τους τηλέφωνο.

Με το μήνυμα ζητούν να ενημερωθούν τα στοιχεία πληρωμής απειλώντας με αποκλεισμό τον λογαριασμό.

Σύμφωνα με την τακτική των επιτηδείων, το άνοιγμα του e-mail οδηγεί σε μια προσομοιωμένη αλλά ακριβής εικόνα της ψηφιακής πλατφόρμας που ζητά από τον συνδρομητή είτε να ανανεώσει τα στοιχεία του, είτε να ανανεώσει τα στοιχεία πληρωμής.

Στην περίπτωση που ο συνδρομητής δεν καταλάβει αμέσως ότι πρόκειται για απόπειρα εξαπάτησης, τότε θα βρεθεί σε μια σελίδα όπου θα κληθεί να μοιραστεί προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, κωδικούς κτλ. Εάν ούτε και τότε ο συνδρομητής καταλάβει και συμπληρώσει τα κενά με τα στοιχεία του, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να δει τα χρήματα του λογαριασμού του να «κάνουν» φτερά.

Μεγάλη προσοχή λοιπόν σε τέτοια μηνύματα τα οποία το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα στείλετε στον κάδο..




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Προσοχή.. Νέα απάτη με δήθεν ειδοποιήσεις της Netflix Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2024 Rating: 5 Στο στόχαστρο επιτήδειων και απατεώνων έχουν μπει το τελευταίο διάστημα συνδρομητές της ψηφιακής πλατφόρμας παροχής τηλεοπτικών υπηρεσιών N...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: