728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τρία θανατηφόρα, 7.865 παραβάσεις τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο

Τρεις νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας και 12 ελαφρά είναι ο απολογισμός του Δεκεμβρίου, τελευταίου μήνα του προηγούμενου έτους, για την Ήπειρο.



Τρεις νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας και 12 ελαφρά είναι ο απολογισμός του Δεκεμβρίου, τελευταίου μήνα του προηγούμενου έτους, για την Ήπειρο.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι χειρότερα από τον ίδιο μήνα του 2022, όπου είχε σημειωθεί μόνο ένα θανατηφόρο.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

• υπερβολική ταχύτητα

• παραβίαση πινακίδας STOP

• ολισθηρότητα δρόμου

• μη ρύθμιση ταχύτητας με βάση τις επικρατούσες συνθήκες

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά 7.865 παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Οι περισσότερες βεβαιώσεις αφορούν σε υπερβολική ταχύτητα και ακολουθούν αυτές για τη χρήση ζώνη ασφαλείας, μη χρήση κράνους, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα και αντικανονικό προσπέρασμα.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Τρία θανατηφόρα, 7.865 παραβάσεις τον Δεκέμβριο στην Ήπειρο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Ιανουαρίου 04, 2024 Rating: 5 Τρεις νεκροί, ένας σοβαρά τραυματίας και 12 ελαφρά είναι ο απολογισμός του Δεκεμβρίου, τελευταίου μήνα του προηγούμενου έτους, για την Ήπε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: