728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Οργή, θλίψη και καθολική διαμαρτυρία των αστυνομικών





Οργή και θλίψη στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας. Οργή και θλίψη που εκφράστηκε με την καθολική διαμαρτυρία των αστυνομικών.

Έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων δεκάδες αστυνομικοί έδωσαν το παρόν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών, για να διατρανώσουν την οργή τους για όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από τα γήπεδα και την θλίψη τους για τον συνάδελφό τους που τραυματίστηκε σοβαρά και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.




Οι αστυνομικοί ζητούν την άμεση διακοπή για όλα τα πρωταθλήματα μέχρι να σταματήσει η εγκληματική δραστηριότητα και την απεμπλοκή όλων των αστυνομικών δυνάμεων από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Απευθύνουν έκκληση στην δικαιοσύνη να φτάσει η έρευνα σε βάρος και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους ανήκουν και τέλος ζητούν από τα πολιτικά κόμματα και την κοινωνία να ενώσουν την φωνή τους με τα αιτήματά τους όπως έχουν πράξει και σε άλλες περιπτώσεις.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Οργή, θλίψη και καθολική διαμαρτυρία των αστυνομικών Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2023 Rating: 5 Οργή και θλίψη στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας. Οργή και θλίψη που εκφράστηκε με την καθολική διαμαρτυρία των αστυνομικών. Έξω από το Αστ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: