728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέες απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων με καλοστημένες απάτες

οι επιτήδειοι που τηλεφωνούν κυρίως σε ηλικιωμένους προσπαθώντας να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.



Με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού τους προσώπου, συνήθως του παιδιού τους, επανήλθαν οι επιτήδειοι που τηλεφωνούν κυρίως σε ηλικιωμένους προσπαθώντας να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Θύμα μιας τέτοιας σπείρα κινδύνευσε να πέσει ηλικιωμένη στην Πρέβεζα.

Χτύπησε το σταθερό της τηλέφωνο και απαντώντας άκουσε μία γυναικεία φωνή, η οποία υποστήριζε ότι είναι η κόρη της και πως χτύπησε σοβαρά το πόδι της σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας, για να γίνει πιο πειστική η άγνωστη γυναίκα έδωσε στην ηλικιωμένη ένα ακόμη πρόσωπο για να της μιλήσει το οποίο ισχυρίστηκε ότι είναι γιατρός.

Είπε στην ηλικιωμένη ότι μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του παιδιού της και της ζήτησε να στείλει 35 χιλιάδες ευρώ στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα στην αρχή ταράχτηκε στη συνέχεια όμως κατάλαβε ότι πρόκειται για απατεώνες, κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία από όπου πληροφορήθηκε ότι υπήρξαν κι άλλα κρούσματα.

Επισημαίνεται ότι η απάτη με πρόσχημα το τροχαίο μετρά αρκετά χρόνια αλλά και πάρα πολλά θύματα.

Η αστυνομία εφιστά την προσοχή όλων και κυρίως των ηλικιωμένων.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Νέες απόπειρες σε βάρος ηλικιωμένων με καλοστημένες απάτες Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 08, 2023 Rating: 5 Με το πρόσχημα τροχαίου ατυχήματος συγγενικού τους προσώπου, συνήθως του παιδιού τους, επανήλθαν οι επιτήδειοι που τηλεφωνούν κυρίως σε ηλι...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: