728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βαγγέλης Τσοβίλης πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας

 


Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας κ. Βαγγέλης Τσοβίλης, που εξελέγη με το συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη “Αξιοβοίωτη Ανάπτυξη”.

Η ημέρα της ορκωμοσίας ήταν γεμάτη χαρά, ελπίδα και υποσχετική αρχή ενός νέου ταξιδιού για την περιοχή μας. Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του, ο κ Τσοβίλης μοιράστηκε συγκινητικές στιγμές με τους παρευρισκομένους, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που λάμβανε από τους πολίτες της περιοχής.


Το www.patatoukos.com του εύχεται καλή και δημιουργική θητεία





Τι έγραψε ο Βαγγέλης Τσοβίλης στο προφίλ του στο Facebook

Ορκωμοσία του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου. Η χαρά μας μεγάλη, όπως και το αίσθημα της ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όλοι μαζί. Καλή θητεία σε όλους.



Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο Βαγγέλης Τσοβίλης πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2023 Rating: 5   Ορκίστηκε Περιφερειακός Σύμβουλος ο πρόεδρος του συλλόγου ενοικιαζόμενων δωματίων Πάργας κ. Βαγγέλης Τσοβίλης, που εξελέγη με το συνδυασμό...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: