728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με τις ευχές όλων η αεροδιακομιδή του 14χρονου στο Νοσοκομείο Παίδων

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί από το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση.



Στις τρεις το μεσημέρι περίπου απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που μεταφέρει στην Αθήνα το 14χρονο παιδί από την Άρτα, που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το παιδί από το Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων με τη συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση.






Ο 14χρονος υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία λίγη ώρα αφότου είχε φύγει από το σπίτι του για να πει τα κάλαντα.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χατζηκώστα όπου διασωληνώθηκε και στη συνέχεια υπεβλήθη σε επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης και των περαιτέρω εξειδικευμένων εξετάσεων κρίθηκε επιβεβλημένη η διακομιδή του στην Αθήνα.

Με τις ευχές όλων το παιδί θα συνεχίσει να δίνει την μάχη για τη ζωή του στο Νοσοκομείο Παίδων.





πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Με τις ευχές όλων η αεροδιακομιδή του 14χρονου στο Νοσοκομείο Παίδων Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Δεκεμβρίου 24, 2023 Rating: 5 Στις τρεις το μεσημέρι περίπου απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων το αεροσκάφος του ΕΚΑΒ που μεταφέρει στην Αθήνα το 14χρονο παιδί από...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: