728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Δάκρυα και μια αγκαλιά λουλούδια για τον συμμαθητή τους..

Συγκλονιστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε Λύκειο της πόλης, στο Λύκειο που σπούδαζε ο 17χρονος ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.



Συγκλονιστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε Λύκειο της πόλης, στο Λύκειο που σπούδαζε ο 17χρονος ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο θάνατος του μαθητή έχει συγκλονίσει την πόλη των Ιωαννίνων. Έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την μαθητική κοινότητα.

Ένα θρανίο, μια άδεια καρέκλα στο προαύλειο του σχολείου και στους τοίχους η ημερομηνία θανάτου και το σύνθημα «καλό παράδεισο…. Ζεις»…

Οι συμμαθητές του ξέσπασαν σε κλάματα και μαζί με μαθητές από άλλα λύκεια της πόλης που έφτασαν στη σχολική μονάδα τίμησαν τον φίλο τους.

Όλοι βουρκωμένοι και βουβοί…

Το θρανίο στην αυλή γέμισε με λευκά λουλούδια… Η καρέκλα του άδεια.

«Είμαστε μια οικογένεια… Δεν θέλουμε άλλους θανάτους στη γενιά μας» λένε οι μαθητές δίνοντας υπόσχεση ότι η μνήμη του αδικοχαμένου 17χρονου θα μείνει για πάντα ζωντανή.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Δάκρυα και μια αγκαλιά λουλούδια για τον συμμαθητή τους.. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2023 Rating: 5 Συγκλονιστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν σε Λύκειο της πόλης, στο Λύκειο που σπούδαζε ο 17χρονος ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: