728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Βαρύς ο φόρος αίματος στους δρόμους της Ηπείρου- Πέντε νεκροί τον Σεπτέμβριο

Βαρύς υπήρξε ο φόρος αίματος στην άσφαλτο κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αποδεικνύεται ένας από τους χειρότερους καθώς πέντε συνολικά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.



Βαρύς υπήρξε ο φόρος αίματος στην άσφαλτο κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αποδεικνύεται ένας από τους χειρότερους καθώς πέντε συνολικά άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

Τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους δεν είναι καταγραφεί θανατηφόρο δυστύχημα.

Πέραν αυτού στους δρόμους της Ηπείρου σημειώθηκαν δέκα ακόμη τροχαία ατυχήματα με ελαφρύ τραυματισμό.

Από τα τροχαία ατυχήματα που συνέβησαν σε αστικές και αγροτικές περιοχές των τεσσάρων νομών καταγράφηκαν συνολικά 23 παθόντες, έναντι 12 το 2022.

Τα κυριότερα αίτια των τροχαίων ατυχημάτων, όπως προέκυψε από την αστυνομική τροχονομική έρευνα, ήταν:

• Υπερβολική ταχύτητα

• Παραβίαση προτεραιότητας

• Είσοδος στο αντίθετο ρεύμα

• Βροχερός καιρός

• Αντικανονικός ελιγμός

• Αντικανονικό προσπέρασμα

Για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων πραγματοποιήθηκαν συστηματικοί έλεγχοι στο οδικό δίκτυο της Ηπείρου, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα να βεβαιωθούν συνολικά (5.710) παραβάσεις, από τις οποίες ξεχωρίζουν οι επικίνδυνες, καθώς οδηγούν ευθέως στο τροχαίο ατύχημα ή επηρεάζουν καθοριστικά το αποτέλεσμά του.

Σημειώνεται ότι οι 1.369 παραβάσεις αφορούσαν σε υπερβολική ταχύτητα, οι 282 σε μη χρήση κράνους, οι 260 σε μη χρήση ζώνης ασφαλείας και οι 101 σε χρήση κινητού τηλεφώνου.





πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Βαρύς ο φόρος αίματος στους δρόμους της Ηπείρου- Πέντε νεκροί τον Σεπτέμβριο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Οκτωβρίου 06, 2023 Rating: 5 Βαρύς υπήρξε ο φόρος αίματος στην άσφαλτο κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου. Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου αποδεικνύεται ένας από τους χειρ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: