728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στον Σταϊκούρα ο Κυριάκης για τους δρόμους της Πρέβεζας

Τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο Νομό Πρέβεζας συζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα.



Τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο Νομό Πρέβεζας συζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα.

Στη συνάντηση ο Υπουργός επανέλαβε ότι ο οδικός άξονας Ακτίου- Αμβρακίας θα παραδοθεί στην κυκλοφορία εντός του έτους, παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής.

Ένα έργο θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή διευκολύνοντας την πρόσβαση στην Πρέβεζα συνδέοντας την με την κεντρική οδική αρτηρία της Ιονίας Οδού, θα παρέχει ασφαλή διέλευση και μια σημαντική ώθηση στον τουρισμό και στις επαγγελματικές μεταφορές.

Από την μεριά του ο βουλευτής κ. Κυριάκης ενημέρωσε τον υπουργό για την κατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου του νομού ζητώντας την συνδρομή του υπουργείου όπου είναι δυνατόν στις ενέργειες της Περιφέρειας για την βελτίωση του.

«Τα προβλήματα του οδικού δικτύου παραμένουν και διαιωνίζονται έχοντας ως αποτέλεσμα την πρόκληση ατυχημάτων και δυστυχημάτων ενώ και λόγω του αυξημένου όγκου κυκλοφορίας με την ανάπτυξη του τουρισμού το τελευταίο διάστημα παρατηρείται δυσκολία στην κυκλοφορία των πολιτών και επισκεπτών ενώ αποτελεί εμπόδιο στις επαγγελματικές μεταφορές» σημειώνεται στην ανακοίνωση από το γραφείο του κ. Κυριάκη.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Στον Σταϊκούρα ο Κυριάκης για τους δρόμους της Πρέβεζας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2023 Rating: 5 Τα προβλήματα του οδικού δικτύου στο Νομό Πρέβεζας συζήτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: