728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέος αξονικός τομογράφος για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο

Χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του δεύτερου αξονικού τομογράφου εξασφαλίστηκε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.



Χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του δεύτερου αξονικού τομογράφου εξασφαλίστηκε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η άμεση προμήθεια αποφασίστηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης που έγινε με τη συμμετοχή του Διοικητή της ΥΠΕ Ιωάννη Καρβέλη, του υποδιοικητή Ιωάννη Νικόπουλου, της διοίκησης του νοσοκομείου, του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, της Διευθύντριας του Εργαστηρίου Κλινικής Ακτινολογίας και Απεικόνισης και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων.

Το νοσοκομείο έχει σε κανονική λειτουργία δύο αξονικούς, με την προμήθεια για τον έναν να έχει γίνει το 2018.

Ο δεύτερος που έχει συμπληρώσει πάνω από 20 χρόνια λειτουργίας θα αντικατασταθεί με νέο σύγχρονο πολυτομικό, υψηλών προδιαγραφών, που θα πληροί και όλες τις ιατροτεχνολογικές προϋποθέσεις για τις εφαρμογές που επιτελούνται στο ΠΓΝΙ αλλά και όσες σχεδιάζονται να εφαρμοστούν στο προσεχές διάστημα, όπως τη διαγνωστική προσπέλαση και αντιμετώπιση οξέος εγκεφαλικού επεισοδίου.

Παράλληλα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών – και ιδιαιτέρως των λοιμωδών περιστατικών που νοσηλεύονται ή προσκομίζονται στο ΠΓΝΙ – και μέχρι την εγκατάσταση του νέου σύγχρονου τομογράφου, αποφασίστηκε η άμεση αντικατάσταση του εκτός λειτουργίας δεύτερου αξονικού του ΠΓΝΙ με αντίστοιχο τομογράφο που βρίσκεται στη διάθεση της 6ης ΥΠΕ, ώστε να καλυφθούν οι επιτακτικές ανάγκες του Νοσοκομείου και να εξασφαλιστεί η ομαλή του λειτουργία και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ασθενών.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Νέος αξονικός τομογράφος για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5 Χρηματοδότηση για την αντικατάσταση του δεύτερου αξονικού τομογράφου εξασφαλίστηκε για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η άμεση προμ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: