728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα

Στην ομιλία του ο Νίκος Ζαχαριάς ευχαρίστησε θερμά τους 167 υποψηφίους που τον εμπιστεύτηκαν και που συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα με στόχο την συνέχιση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια.



Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Γραφείου του Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα και η παρουσίαση των υποψηφίων της παράταξης. Στην ομιλία του ο Νίκος Ζαχαριάς ευχαρίστησε θερμά τους 167 υποψηφίους που τον εμπιστεύτηκαν και που συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα με στόχο την συνέχιση μιας προσπάθειας που ξεκίνησε εδώ και τέσσερα χρόνια.

Ο λόγος μας ανέφερε ο Νίκος Ζαχαριάς ήταν και είναι πάντα ευπρεπής και απαντά στα ζητήματα με εφικτές και υλοποιήσιμες λύσεις, καθώς και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κοινωνία θα δώσει την απάντηση που αρμόζει σε αυτούς τους λίγους που έχουν επιλέξει αντί για προτάσεις την λασπολογία.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού γραφείου του Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Οκτωβρίου 02, 2023 Rating: 5 Με την συμμετοχή πλήθους κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του Εκλογικού Γραφείου του Νίκου Ζαχαριά στην Πάργα και η παρουσίαση των υποψηφίων της ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: