728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέα Πνοή επισκέφθηκε σήμερα τον ΤΟΕΒ Αχέροντα.

Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέα Πνοή με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Ε. Δήμα επισκέφθηκε σήμερα τον ΤΟΕΒ Αχέροντα. Στην συνάντηση ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αχέροντα κ. Τζάκος ενημέρωσε εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα που



Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέα Πνοή με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Ε. Δήμα επισκέφθηκε σήμερα τον ΤΟΕΒ Αχέροντα.
Στην συνάντηση ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Αχέροντα κ. Τζάκος ενημέρωσε εφ’ όλης της ύλης για τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον οργανισμό και χρείουν άμεσης λύσης.
Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουν οι καλλιεργητές σε ενδεχόμενη αύξηση των τελών. Από πλευράς του συνδυασμού Νέα Πνοή ο Υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δήμας έχοντας άμεση γνώση των προβλημάτων και της κατάστασης που βρίσκεται ο οργανισμός εδώ και αρκετά χρόνια διαβεβαίωσε πως θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις ούτως ώστε να βρεθεί λύση ειδικότερα στο θέμα των χρεών του οργανισμού.
Εξέφρασε την άποψή του ότι δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια και αμέσως μετά τις εκλογές θα δρομολογήσει με στοχευόμενες παρεμβάσεις την υλοποίηση των προτάσεων του συνδυασμού για να δοθούν κίνητρα στον πρωτογενή τομέα της ευρύτερης περιοχής.


Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέα Πνοή επισκέφθηκε σήμερα τον ΤΟΕΒ Αχέροντα. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Οκτωβρίου 04, 2023 Rating: 5 Αντιπροσωπεία του συνδυασμού Νέα Πνοή με επικεφαλής τον κ. Ιωάννη Ε. Δήμα επισκέφθηκε σήμερα τον ΤΟΕΒ Αχέροντα. Στην συνάντηση ο πρόεδρος ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: