728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το Πανεπιστήμιο και η Φιλοσοφική αποχαιρετούν την 20χρονη

Η Πρυτανεία, η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής και το Τμήμα Φιλοσοφικής την αποχαιρετούν εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της.



Βαθιά είναι η θλίψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για το χαμό της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο.

Η Πρυτανεία, η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής και το Τμήμα Φιλοσοφικής την αποχαιρετούν εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά της.

Η Πρύτανης, το Συμβούλιο Διοίκησης και οι Αντιπρυτάνεις του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με το ψήφισμά τους εκφράζουν την ιδιαίτερη θλίψη τους και αποφάσισαν:

‒ Να παραστεί εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην εξόδιο ακολουθία.

‒ Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της.

‒ Να αναρτηθεί την ημέρα της κηδείας μεσίστια η σημαία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

‒ Να εκφράσουν τα βαθιά συλλυπητήριά τους στην οικογένεια της εκλιπούσης.

‒ Να επιδοθεί το ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσης.

«Το σύνολο του διδακτικού, ερευνητικού, διοικητικού και τεχνικού προσωπικού της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς και οι συμφοιτήτριες και οι συμφοιτητές της αδόκητα και πρόωρα χαμένης φοιτήτριας της Σχολής μας, αισθανόμαστε συγκλονισμένοι. Απευθύνουμε όλοι μαζί ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της» αναφέρει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής.

Οι διδάσκουσες/διδάσκοντες και το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για την αδόκητη απώλεια της 20χρονης.

«Με τον πρόσχαρο και προσηνή χαρακτήρα της η Παρασκευή υπήρξε για το Τμήμα μας μια φωτεινή και γεμάτη ζωντάνια παρουσία, η οποία διακρινόταν τόσο για τη φιλομάθεια και τις ακαδημαϊκές της επιδόσεις όσο και για το ήθος και τις αρετές της. Η απώλειά της αφήνει το Τμήμα μας φτωχότερο.

Εκφράζουμε, επίσης, τα βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια της εκλιπούσης και στους οικείους της» αναφέρουν.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Το Πανεπιστήμιο και η Φιλοσοφική αποχαιρετούν την 20χρονη Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 15, 2023 Rating: 5 Βαθιά είναι η θλίψη στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων για το χαμό της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο. Η Πρυτανεία, η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχο...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: