728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” ο Αλέξανδρος Δημόπουλος

ΤΔ ΑΝΘΟΥΣΑΣ Είμαι παντρεμένος με την Ευγενία Στέλιου και έχουμε έναν γιο. Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές συντάσσομαι με τον Νίκο Ζαχαριά για να βαδίσουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Υπόσχομαι ότι θα συμβάλω τα μέγιστα στην συλλογική μας προσπάθεια.



Ονομάζομαι Δημόπουλος Αλέξανδρος. Γεννήθηκα το 1973 στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Ζω στην ΤΚ ΑΝΘΟΥΣΑΣ του δήμου ΠΑΡΓΑΣ. Από τα 14 χρόνια μου είμαι εργαζόμενος σε δύσκολες εργασίες, προερχόμενος από μία πολυμελής φτωχή οικογένεια. Είμαι υπερήφανος γιατί ότι έχω καταφέρει είναι με την δική μου εργασία, δεν μου χαρίστηκε τίποτα. Μόνο με το δικό μου πείσμα, την δική μου θέληση, υπομονή και επιμονή. Τώρα εργάζομαι ως διασώστης στο ΕΚΑΒ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ και παράλληλα ως προπονητής θαλάσσιου σκι. Είμαι πρόεδρος σε αθλητικό σωμάτιο για παρά πολλά έτη και αντιπρόεδρος στο ΤΔ ΑΝΘΟΥΣΑΣ Είμαι παντρεμένος με την Ευγενία Στέλιου και έχουμε έναν γιο. Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές συντάσσομαι με τον Νίκο Ζαχαριά για να βαδίσουμε μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Υπόσχομαι ότι θα συμβάλω τα μέγιστα στην συλλογική μας προσπάθεια.






Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πάργας με τον συνδυασμό “Νέο Ξεκίνημα” ο Αλέξανδρος Δημόπουλος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2023 Rating: 5 Ονομάζομαι Δημόπουλος Αλέξανδρος. Γεννήθηκα το 1973 στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Ζω στην ΤΚ ΑΝΘΟΥΣΑΣ του δήμου ΠΑΡΓΑΣ. Από τα 14 χρόνια μου ε...

Ετικετες

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: