728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Βουλευτής Ν.Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης στην Κεφαλονιά






Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης

Σε καλό κλίμα και με εκπλήξεις συνεχίζονται οι περιοδείες του κλιμακίου της ΝΔ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νησί μας και αποτελείται από τον βουλευτή Πρεβέζης Σπύρο Κυριάκη και Β Πειραιά Γιώργο Βρεττάκο.

Αφού επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς, όπου συνομίλησαν με τον διοικητή κ. Μαρτίνη και τον πρόεδρο των εργαζομένων κ. Τσιμάρα, στη συνέχεια μετέβησαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ όπου έκαναν δηλώσεις προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Εκεί κατέστησαν σαφές ότι το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζουν την υποψηφιότητα της Ρόδης Κράτσα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Κάλεσαν τους πολίτες να στηρίξουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με το να ψηφίσουν στις 8 Οκτωβρίου την Ρόδη Κράτσα και την παράταξη “Ιόνιο Δυνατά – Κάθε νησί ψηλά”.

Στη συνέχεια μια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, όταν κατέφτασε στα γραφεία της ΔΕΕΠ ο υποψήφιος δήμαρχος Αργοστολίου Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε να τα καλύτερα λόγια για τον κ. Παρίση, θεωρώντας τον την καλύτερη επιλογή για τον Δήμο Αργοστολίου.

Το απόγευμα το κλιμάκιο μαζί με τους υποψήφιους της κας Κράτσα στην Κεφαλονιά, τον αντιπεριφερειάρχη Σταύρο Τραυλό, την γραμματέα της ΔΕΕΠ Μαριάντζελα Φραγκισκάτου, την πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ελβίρα Σταθάτου, τον τέως πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Νικηφόρο Κουλουμπή, την υποψήφια κοινοτική σύμβουλο Αργοστολίου με την “Ισχυρή Κεφαλονιά” Δήμητρα Θεοδωρακάτου και τον κ. Σπύρο Καγκάδη έκαναν περιοδεία στο Λιθόστρωτο όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες του Αργοστολίου.

Η συνέχεια θα δοθεί στην Παλική, όπου το κλιμάκιο της ΝΔ θα επισκεφθεί το Ληξούρι και όχι μόνο.








πηγη:https://ekefalonia.gr/
Ο Βουλευτής Ν.Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης στην Κεφαλονιά Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2023 Rating: 5 Ρεπορτάζ Ανδρέας Αρβανιτάκης Σε καλό κλίμα και με εκπλήξεις συνεχίζονται οι περιοδείες του κλιμακίου της ΝΔ που βρίσκεται αυτές τις ημέρες σ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: