728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Mε το Νέο Ξεκίνημα και τον Νίκο Ζαχαριά o Αχιλλέας Δημάκος

γιατί ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για να τρέχει , να δημιουργεί , να «κυνηγά» την αριστεία , να οραματίζεται και να πραγματοποιεί .


Είμαι ο Δημάκος Αχιλλέας , γέννημα θρέμμα παργινός έχω μεγαλώσει σε έναν υπέροχο τόπο, μέσα στις επιχειρήσεις και το επιχειρείν της οικογένειας μου. Πάντα όμως θα δηλώνω δρομέας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) , γιατί ο άνθρωπος έχει γεννηθεί για να τρέχει , να δημιουργεί , να «κυνηγά» την αριστεία , να οραματίζεται και να πραγματοποιεί . Προέρχομαι από οικογένεια εμπόρων, ανθρώπων που έχουν παλέψει για το έχει τους , καθαρούς και αξιοπρεπείς . Ασχολούμαι και απασχολούμαι από πολύ νεαρή ηλικία με το εμπόριο και την εστίαση και στη συνέχεια με τον τουρισμό μέσα από τον ξενοδοχειακό κλάδο, παρολαυτά , εν οίδα ότι ουδέν είδα , είμαι και θα είμαι πάντα μαθητής σε έναν κόσμο που αλλάζει και πρέπει εμείς να ακολουθούμε , μένοντας πιστοί στις αξίες και τα ιδανικά μας.  Το σπίτι μου , η Πάργα , έχει άμεση ανάγκη από βασικές υποδομές οι οποίες λείπουν, θα πρέπει μεθοδικά και σοβαρά να αντιμετωπίσουμε τις ελλείψεις ,σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό όπως είναι ο τουριστικός κλάδος υπάρχει άμεση ανάγκη για πρόοδο , με γνώμονα το μέλλον κλείνοντας όμως πάντα το μάτι στο παρελθόν . Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών , στον δύσκολο , διαρκή αγώνα για την πλάση ενός καλύτερου μέλλοντος από το παρόν , για τον ιστορικό τόπο μας. Εύχομαι σε όλους του συνυποψηφίους μου , ανεξαρτήτως προέλευσης , έναν υγιή και τίμιο αγώνα μέχρι την κάλπη αλλά και μετά από αυτήν. Καλή δύναμη σε όλους,και την επόμενη μέρα ενωμένοι προς όφελος της Πάργας μας.
Mε το Νέο Ξεκίνημα και τον Νίκο Ζαχαριά o Αχιλλέας Δημάκος Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Σεπτεμβρίου 03, 2023 Rating: 5 Είμαι ο Δημάκος Αχιλλέας , γέννημα θρέμμα παργινός έχω μεγαλώσει σε έναν υπέροχο τόπο, μέσα στις επιχειρήσεις και το επιχειρείν της οικογένε...

Ετικετες

[ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: