728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

8ος «Αγγελος Φέτσης» την 1η Οκτωβρίου 2023

Ορεινός αγώνας 20 χλμ. και aquathlon στην παραλία της Πάργας    Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί στην Πάργα ο 8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος (20 χλμ.) και Διάθλου «Αγγελος Φέτσης».





Ορεινός αγώνας 20 χλμ. και aquathlon στην παραλία της Πάργας



Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί στην Πάργα ο 8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος (20 χλμ.) και Διάθλου «Αγγελος Φέτσης».


Τον αγώνα διοργανώνει ο Ναυτικός Ομιλος Πάργας. H διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Αγγελου Φέτση, ο οποίος έλαβε μέρος στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας.




Η διοργάνωση εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα έχει ως στόχο να αναδείξει και να προστατεύσει τον απαράμιλλης ομορφιάς ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της πόλης μας.

Το δρομικό κομμάτι θα ξεκινήσει από το λιμάνι της πόλης με φόντο το Ενετικό φρούριο και το Γαλλικό κάστρο στο νησί της Παναγίας, στη συνέχεια θα περάσει από την παραλία ΒΑΛΤΟΥ με κατεύθυνση προς το κάστρο του Αλή Πασά μέσα από χωμάτινη διαδρομή κάτω από τον ελαιώνα.

H εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πάργας.

Στο ορεινό τρέξιμο η απόσταση είναι 20 χιλιόμετρα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα υπάρχουν οι εξής κατηγορίες αθλητών:
α) έως 39 ετών
β) 39 με 49 ετών
γ) 50 με 59 ετών δ) 60 και άνω.




Στο aquathlon στις 11:30 το πρωί συμμετέχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα αγωνιστούν στα 600μ κολύμβηση και 5 χιλιόμετρα τρέξιμο.

Επίσης, θα δοθεί στους αθλητές η δυνατότητα να συμμετέχουν σε ζευγάρια δύο ατόμων σε σκυταλοδρομία κολύμπι – τρέξιμο.

Χρονομέτρηση: Ηλεκτρονική

Εγγραφές: Την ημέρα του event, οι συμμετέχοντες πρέπει να βρίσκονται στον χώρο της γραμματείας μία ώρα πριν από την εκκίνηση, έτσι ώστε να επιβεβαιώσουν την εγγραφή τους και να παραλάβουν το νούμερό τους.

Επαθλα: Στους τρεις πρώτους/τες νικητές/τριες της γενικής κατηγορίας των 20 χιλιομέτρων και του διάθλου θα δοθούν Κύπελλα.

Επίσης, θα δοθεί Κύπελλο στους πρώτους νικητές-τριες στην κατηγορία 39-49 και μετάλλια στον δεύτερο και τρίτο νικητή, Κύπελλο στον πρώτο νικητή και νικήτρια στην κατηγορία 50-59 και μετάλλια στον δεύτερο και στον τρίτο.

Στην κατηγορία 60+ θα δοθεί Κύπελλο στον πρώτο νικητή και στην πρώτη νικήτρια.

Σε όλους τους άλλους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια και t-shirt.

Οι αθλητές του παιδικού event θα βραβευτούν όλοι με μετάλλιο (χωρίς t-shirt) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη και χωρίς κόστος.






Κόστος συμμετοχής: 15€ με μετάλλιο και t-shirt.



Για εγγραφές πατήστε εδώ



Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2023.

Περιορισμένες εγγραφές θα γίνονται το απόγευμα πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του event καθώς και 1 ώρα πριν από την εκκίνηση της διοργάνωσης (οι αθλητές που θα εγγραφούν τότε δεν θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν το συλλεκτικό t-shirt της διοργάνωσης).

Την οργάνωση του event καθώς και το οικονομικό μέρος των συμμετοχών και εξόδων έχει αναλάβει η εταιρεία MY ADVENTURE.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ: Συμμετέχω στο ορεινό τρέξιμο και το δίαθλο «Άγγελος Φέτσης 2023» με την απόλυτη προσωπική μου ευθύνη έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις που βεβαιώνουν ότι είμαι ικανός για αθλητική αγωνιστική δραστηριότητα, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον του διοργανωτή για τυχόν ζημία από οποιαδήποτε αιτία και συναινώ στην ελεύθερη χρήση του ονόματος /και φωτογραφικού μου υλικού σχετικού με το event από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών να έχουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα ότι μπορεί να συμμετέχει στους αγώνες και ότι έχει πραγματοποιήσει όλες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.




Τεχνική διεύθυνση αγώνων:
Αχιλλέας Δημάκος (6946502742)
Αλέξανδρος Δημάκος (6947054086)
8ος «Αγγελος Φέτσης» την 1η Οκτωβρίου 2023 Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 22, 2023 Rating: 5 Ορεινός αγώνας 20 χλμ. και aquathlon στην παραλία της Πάργας Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 θα διεξαχθεί στην Πάργα ο 8ος Αγώνας Ορεινού Τρεξ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: