728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Golfi ζει πλέον στην Ολλανδία



Το πριν και το μετά στην ζωή του Golfi..πριν 2 μήνες ακριβώς τουρίστες μας ενημέρωσαν για έναν γάτο με μεγάλη πληγη- απόστημα ,στο Κρυονέρι - Πάργας..



Το πριν και το μετά στην ζωή του Golfi..πριν 2 μήνες ακριβώς τουρίστες μας ενημέρωσαν για έναν γάτο με μεγάλη πληγη- απόστημα ,στο Κρυονέρι - Πάργας.. τον μεταφέραμε για θεραπεία - χειρουργείο και μετά 20 μέρες επανεντάχθηκε στο περιβάλλον του αφού δεν υιοθετήθηκε. μετά από 2 μήνες ακριβώς μια άλλη οικογένεια τουριστών από την Ολλανδία μας ενημέρωσαν ότι θέλουν να τον υιοθετήσουν ,ο Golfi ζει πλέον στην Ολλανδία, ζει ευτυχισμένος χωρίς να σκέφτεται αν θα πεινάσει, κρυώσει, κακοποιηθεί από τα " λουλούδια" τις πατρίδας μας, υιοθετήστε ,μην αγοράζετε, ανοίξτε το σπίτι σας σε ζωάκια από τις καμένες περιοχές της χώρας μας Υ.Γ.ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Zoe animal rescue,ionian dream charter, κτηνίατρο Τάσσο Ευάγγελο και φυσικά στην Ζοe και Jerney που τον αγάπησαν και είναι μέλος της οικογένειάς τους..Golfi σε αγαπάμε..




Ο Golfi ζει πλέον στην Ολλανδία Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Πέμπτη, Αυγούστου 31, 2023 Rating: 5 Το πριν και το μετά στην ζωή του Golfi..πριν 2 μήνες ακριβώς τουρίστες μας ενημέρωσαν για έναν γάτο με μεγάλη πληγη- απόστημα ,στο Κρυονέρι ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: