728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

ICF World Sup Cup Agios Nikolaos Crete




Στις 7-9 Ιουλίου εκτυλίχθηκε το Παγκόσμιο Κύπελο Sup της ICF στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με αθλητές από όλο τον κόσμο...την Πάργα εκπροσώπησε ο 14χρονος αθλητής του AC.AETOS και μέλος της Ομάδας Infinity/Quickblade Βασίλης Γεραλέξης υπό την καθοδήγηση του Προπονητή του και Πρωταθλητή Ελλάδος Κο Αναστάσιο Τσουρη και του Προπονητή του Σωματείου Αετός από τη Θεσσαλονίκη Κο Μουστακαλή Στελιο!

Ο αθλητής κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του Sprint 200m,την 2η θέση στην κατηγορία του Long distance 14 klm και την 3η θέση στην κατηγορία του Technical....μάλιστα, η κατηγορία του Long Distance αποτέλεσε και τον προπομπό για την επιλογή στην Εθνική Ομάδα, για την συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Pattaya στην Ταϊλάνδη στις 14-19 Νοεμβρίου 2023... ιδιαίτερη μνεία σε όλο το Infinity Team και κυρίως στον πολλάκις Πρωταθλητή Ελλάδος Κο Πραπα Άλεξ και στην εταιρεία Boardtech για την υλικοτεχνική βοήθεια!













ICF World Sup Cup Agios Nikolaos Crete Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Αυγούστου 08, 2023 Rating: 5 Στις 7-9 Ιουλίου εκτυλίχθηκε το Παγκόσμιο Κύπελο Sup της ICF στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης με αθλητές από όλο τον κόσμο...την Πάργα εκπροσώπησε...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: