728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων στην Άρτα

Το 6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων οργανώνει η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης την Παρασκευή 25 και στο Σάββατο 26 Αυγούστου.



Το 6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων οργανώνει η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης την Παρασκευή 25 και στο Σάββατο 26 Αυγούστου.

Τα οχήματα θα συγκεντρωθούν από το μεσημέρι της Παρασκευής στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου της Άρτας και από νωρίς το απόγευμα οι πύλες θα ανοίξουν για να υποδεχθούν όλους τους επισκέπτες. Το Σάββατο το πρωί, η Λέσχη έχει ετοιμάσει δύο όμορφες περιηγήσεις. Κλασικά αυτοκίνητα και κλασικές μοτοσικλέτες θα ξεκινήσουν για την πρώτη διαδρομή στην ορεινή Άρτα και θα κάνουν στάση στο Βουργαρέλι. Στη συνέχεια θα συνεχίσουν μέσω Κυψέλης – Ράμιας και με κατεύθυνση τη Γέφυρα Τζαρή και το Κρυονέρι, όπου θα κάνουν στάση για φαγητό, θα επιστρέψουν στον χώρο της έκθεσης μέσω Ροδαυγής. Η δεύτερη διαδρομή θα είναι με κατεύθυνση τον Αμβρακικό κόλπο και το χωριό της Κορωνησίας, όπου θα γίνει στάση. Στην επιστροφή τα πληρώματα θα κάνουν στάση στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας για φαγητό.

Το απόγευμα του Σαββάτου το εκθεσιακό κέντρο της Άρτας θα ανοίξει για τη δεύτερη ημέρα της έκθεσης και το βράδυ οι West Coast the band θα ταξιδέψουν το κοινό σε μονοπάτια της blues , rock, soul & funk σε μία μοναδική live συναυλία. Και τις δύο ημέρες, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Amvrakia 919 θα γεμίσουν μουσικά την εκδήλωση, καθώς θα εναλλάσσονται στα decks της έκθεσης. Στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει bar και street food.

Οι συμμετοχές για την έκθεση θα είναι για λίγο ακόμα ανοιχτές και φυσικά είναι δωρεάν. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος, παρακαλείται όποιος επιθυμεί να εκθέσει κάποιο κλασικό – ιστορικό όχημα, δηλαδή όχημα που έχει συμπληρώσει τα 30 χρόνια από την ημερομηνία κατασκευής του και είναι σε καλή εξωτερική κατάσταση, να επικοινωνήσει με τη Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στη σελίδα της στο Facebook ή στα τηλέφωνα 6937427005, 6974993974. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της ΕΟ ΦΙΛΠΑ και της FIVA.





πηγη:https://www.epiruspost.gr/
6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων στην Άρτα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Αυγούστου 20, 2023 Rating: 5 Το 6ο Φεστιβάλ Κλασικών Οχημάτων οργανώνει η Λέσχη Κλασικών Οχημάτων Άρτας στο εκθεσιακό κέντρο της πόλης την Παρασκευή 25 και στο Σάββατο ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: