728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ο Δράκος έχει βάλει πλώρη για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο

Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον απλό κόσμο στους δήμους της Πρέβεζας και του Ζηρού πλέον έχουν φτάσει και στον Δήμο Πάργας.





Αέρας Αλλαγής.


Από την πρώτη στιγμή η ανακοίνωση ότι ο γνωστός γιατρός Αναστάσιος Δράκος θα είναι υποψήφιος με τον κ.Καχριμανη στην Π.Ε.Πρέβεζας, έφερε τρικυμία στους μέχρι τότε συσχετισμούς.Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον απλό κόσμο στους δήμους της Πρέβεζας και του Ζηρού πλέον έχουν φτάσει και στον Δήμο Πάργας.

 Ο κ.Δράκος έχει βάλει πλώρη για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Καχριμανη, γεγονός που είναι αντιληπτό κάθε μέρα και περισσότερο. Άλλωστε εκτός του απλού κόσμου, ειναι γνωστές οι άριστες σχέσεις του Γιατρού με τα κέντρα εξουσίας του Νομού μας, αλλά και των Αθηνών.
Δεν είναι τυχαία η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του με τη γνωστή φωτογραφία με τον κ.Καχριμάνη να λαμβάνει χώρα όχι στα Γιάννενα αλλά στο ιατρείο του κ.Δράκου στην Πρέβεζα. Ο Κύριος Δράκος σε πρόσφατη συνέντευξη του σε ραδιόφωνο της Πρεβεζας, έδωσε το στίγμα του και έλαβε χιλιάδες μηνύματα αγάπης και στήριξης απο τον κοσμο. Οπως ο ιδιος ανεφερε δεν θα εχει καμία ανάμειξη με τις δημοτικές εκλογές αλλά μόνο με τις περιφερειακές.

Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν Βουλευτή Πρέβεζας κ.Κυριακη που είναι γνωστή η στενή φιλια που τους συνδέει αλλα επίσης και για τον τεως βουλευτή κ.Γιαννακη. Ειδική αναφορά με υψηλό σεβασμό εκανε και για τον νυν Αντιπεριφερειάρχη κ.Ιωαννου. Κλείνοντας έτσι οριστικά την πορτα της παραφιλολογίας αλλά και των παλαιοκομματικών συμπεριφορών.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως μετά από πολλά χρόνια το τιμόνι της Π.Ε.Πρέβεζας θα αλλάξει χέρια.







Ο Δράκος έχει βάλει πλώρη για την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουλίου 29, 2023 Rating: 5 Αέρας Αλλαγής. Από την πρώτη στιγμή η ανακοίνωση ότι ο γνωστός γιατρός Αναστάσιος Δράκος θα είναι υποψήφιος με τον κ.Καχριμανη στην Π.Ε.Πρέβ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: