728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Υψηλής ραγδαιότητας η καταιγίδα που «χτύπησε» στα Ιωάννινα

Στα 170 χιλιοστά έφτασε η ραγδαιότητα της καταιγίδας που χτύπησε την πόλη και το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων στις τρεις περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου.



Στα 170 χιλιοστά έφτασε η ραγδαιότητα της καταιγίδας που χτύπησε την πόλη και το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων στις τρεις περίπου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Κι αυτό σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει ο μετεωρολογικός σταθμός στο Πανηπειρωτικό Στάδιο ενώ η καταιγίδα έπληξε με μεγαλύτερη ένταση το κεντρικό και βόρειο τμήμα της πόλης..

Σε μία ώρα έπεσαν 17 χιλιοστά βροχής κι αυτό πάλι με βάση τα στοιχεία του σταθμού στο Πανηπειρωτικό κάτι που δείχνει ότι το ύψος στο κεντρικό και βόρειο τμήμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.

Στις 13:30 η θερμοκρασία είχε φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου ενώ στις τέσσερις κι αφού εκδηλώθηκε το μπουρίνι είχε πέσει κατά δώδεκα βαθμούς και το θερμόμετρο έδειξε μόλις 14!!

«Το καταιγιδοφόρο νέφος αναπτύχθηκε πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων και έδωσε αυτά τα έντονα φαινόμενα. Η χαλαζόπτωση δεν μπορεί να προβλεφθεί» δήλωσε στο Epiruspost ο καθηγητής Μετεωρολογίας Άρης Μπαρτζώκας. Πρόσθεσε δε πως στην περιοχή μας, συνήθως αυτή την εποχή, έχουμε πάντα θερμικές καταιγίδες.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Υψηλής ραγδαιότητας η καταιγίδα που «χτύπησε» στα Ιωάννινα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Ιουνίου 03, 2023 Rating: 5 Στα 170 χιλιοστά έφτασε η ραγδαιότητα της καταιγίδας που χτύπησε την πόλη και το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων στις τρεις περίπου το μεσημέρι του Σ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: