728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Η Αστυνομία για την σύλληψη των ανηλίκων και των γονιών τους

Επίσημη ενημέρωση δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για τη σύλληψη των εννέα ανηλίκων και των γονιών τους για τις φθορές σε σχολική μονάδα της πόλης.



Επίσημη ενημέρωση δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για τη σύλληψη των εννέα ανηλίκων και των γονιών τους για τις φθορές σε σχολική μονάδα της πόλης.

Στην επίσημη ανακοίνωση αναφέρεται:

Συνελήφθησαν χθες (11-05-2023) αργά το βράδυ στα Ιωάννινα -9- ανήλικοι (7 ημεδαποί και 2 αλλοδαποί), ηλικίας από 15 έως 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Ακόμη, συνελήφθησαν και -9- άτομα (6 ημεδαποί και 3 αλλοδαποί), γονείς των παραπάνω ανηλίκων, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτεία τους.

Ειδικότερα, χθες βράδυ αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων έσπευσαν σε σχολική μονάδα της πόλης των Ιωαννίνων, έπειτα από ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων για παρουσία ατόμων στο εσωτερικό της.

Στη συνέχεια ο χώρος περιφρουρήθηκε εξωτερικά, οι ανήλικοι εξήλθαν του κτιρίου, ύστερα από κάλεσμα των αστυνομικών και αφού κατευθύνθηκαν στην έξοδο του σχολικού συγκροτήματος συνελήφθησαν διότι, όπως διαπιστώθηκε, είχαν προβεί σε φθορές σε υποδομές του σχολείου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σφυρί θραύσης κρυστάλλων και κόφτης μετάλλων.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Η Αστυνομία για την σύλληψη των ανηλίκων και των γονιών τους Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Μαΐου 12, 2023 Rating: 5 Επίσημη ενημέρωση δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου για τη σύλληψη των εννέα ανηλίκων και των γονιών τους για τις φθορές σε σχολικ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: