728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

O Tour Operator Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ηπείρου…

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 ο Tour Operator Apollo διοργάνωσε την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωσή του στο Parga Beach Resort.



     

Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 ο Tour Operator Apollo διοργάνωσε την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωσή του στο Parga Beach Resort.

H κα. Nina Hornewall, Commercial Director Apollo, συνοδευόμενη από τον Leif Vase, CEO International Apollo Der Touristik Group, τον Erik Haug, Chief Sales Oficcer Nordic Der Touristik και τον κ. Χρήστο Χρήστου, Contract Manager Apollo, βράβευσαν στην Πάργα, τα ξενοδοχεία που αναδείχθηκαν τα καλύτερα σε διαφορετικές παραμέτρους την προηγούμενη χρονιά.

Ταυτόχρονα, ο άνθρωπος που έφερε την Tour Operator Apollo στην Ήπειρο και άνοιξε την Σκανδιναβική αγορά, ο κ. Αντώνης Ζυγούρης υποδέχθηκε όλους τους συναδέλφους ξενοδόχους.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι προβλέψεις των αφίξεων για την σεζόν 2023 καθώς και τα σχέδια της εταιρείας για το 2024. Επίσης αναφέρθηκε και το άνοιγμα του ομίλου στην Ολλανδική αγορά που ξεκίνησε από το 2023.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης,

ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς και η υποψήφια Βουλεύτρια στα Ιωάννινα με την Νέα Δημοκρατία Έλσα Εξάρχου, όπου και βραβεύθηκε.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και τα ξενοδοχεία του ομίλου Mast Hotels & Resorts, Parga Beach Resort και Sappho Hotel με τρία βραβεία.

Εντυπωσιακό είναι πως δύο από τα βραβεία αφορούσαν την κατηγορία καλύτερων ξενοδοχείων της Apollo παγκοσμίως.
Ο Tour Operator Apollo βράβευσε και τον Στράτο Ιωάννου, ως θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για θέματα Τουρισμού της Ηπείρου για την συνολική του προσφορά στον τουρισμό.


O Tour Operator Apollo βράβευσε τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ηπείρου… Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 15, 2023 Rating: 5       Την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 ο Tour Operator Apollo διοργάνωσε την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωσή του στο Parga Beach Resort. H κα. Nina Ho...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: