728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Μελέτη αναβάθμισης και προστασίας του Λιμανιού της Πάργας

 





Υλοποιώντας μια ευρύτερη δέσμη ενεργειών που αποσκοπούν στην αναβάθμιση και προστασία του Λιμανιού της Πάργας, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μελέτης που εκπονείται από την εταιρία MARNET ATE. Ο επικεφαλής της ομάδας μελετητών κ. Αντωνόπουλος παρουσίασε την μελέτη που εκπονείται και απάντησε στις ερωτήσεις δημοτών και φορέων, καθώς και δέχτηκε προτάσεις και παρατηρήσεις που θα βελτιώσουν ουσιαστικά το τελικό παραδοτέο.

Στα πλαίσια λήψης των απαραίτητων αδειοδοτήσεων που είναι σε εξέλιξη, έχει τεθεί σε διαβούλευση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου και στόχος είναι όσο το δυνατό συντομότερα να ολοκληρωθεί η μελέτη, έτσι ώστε να δημοπρατηθεί μέρος των έργων της, με πόρους από την χρηματοδότηση 1.200.000€ που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Πάργας από το Ταμείο Ανάκαμψης&Ανθεκτικότητας.







Μελέτη αναβάθμισης και προστασίας του Λιμανιού της Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Μαΐου 30, 2023 Rating: 5   Υλοποιώντας μια ευρύτερη δέσμη ενεργειών που αποσκοπούν στην αναβάθμιση και προστασία του Λιμανιού της Πάργας, πραγματοποιήθηκε η παρουσία...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: