728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Στην Πάργα ο Μητσοτάκης, ατμομηχανή της ανάπτυξης ο τουρισμός

Τα μεγάλα διλήμματα της εκλογικής κάλπης έθεσε με ομιλία του στην Πάργα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.



Τα μεγάλα διλήμματα της εκλογικής κάλπης έθεσε με ομιλία του στην Πάργα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης έτυχε θερμής υποδοχής στην περιοχή, χαιρέτισε ντόπιους αλλά και τουρίστες που βρίσκονται ήδη στην πανέμορφη κωμόπολη της Ηπείρου και μίλησε στους συγκεντρωμένους φίλους του κόμματός του.

Όπως είπε οι εκλογές είναι κρίσιμες και το αποτέλεσμά τους δεν θα πρέπει να ανακόψει την μεγάλη προσπάθεια και την πορεία της χώρας.

Έκανε ειδική μνεία στην πορεία του τουρισμού σημειώνοντας ότι γίνεται η ατμομηχανή της ανάπτυξης.

«Σήμερα έχουμε σε όλη την Ελλάδα και στην Περιφέρεια Ηπείρου μια μεγάλη έκρηξη επενδύσεων, από τον τουρισμό μέχρι τη μεταποίηση, μέχρι τον πρωτογενή τομέα. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Διότι δεν μπορούμε, να εξασφαλίσουμε καλύτερους μισθούς και καλύτερα εισοδήματα εάν δεν έχουμε επενδύσεις, εάν δεν στηρίξουμε την υγιή επιχειρηματικότητα, αν δεν αποδαιμονοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα» ανέφερε στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός.

Τέλος ζήτησε την στήριξη των νέων στις εκλογές της 21ης Μαίου και ενδυνάμωση του αγώνα από όλους για τις επόμενες 13 ημέρες.





πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Στην Πάργα ο Μητσοτάκης, ατμομηχανή της ανάπτυξης ο τουρισμός Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαΐου 08, 2023 Rating: 5 Τα μεγάλα διλήμματα της εκλογικής κάλπης έθεσε με ομιλία του στην Πάργα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: