728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Νέα επιδρομή αρκούδας σε μελισσοκομική μονάδα

Πριν από είκοσι περίπου ημέρες αρκούδες είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε μελισσοκομική μονάδα στην περιοχή Πετσαλίου- Ασφάκας.  Δεκάδες κυψέλες είχαν καταστραφεί από το πέρασμά τους καθώς το μέλι αποτελεί την πιο αγαπημένη λιχουδιά για το συγκεκριμένο άγριο ζώο.



Πριν από είκοσι περίπου ημέρες αρκούδες είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε μελισσοκομική μονάδα στην περιοχή Πετσαλίου- Ασφάκας.

Δεκάδες κυψέλες είχαν καταστραφεί από το πέρασμά τους καθώς το μέλι αποτελεί την πιο αγαπημένη λιχουδιά για το συγκεκριμένο άγριο ζώο.

Προ πενθημέρου αρκούδα ή αρκούδες προκάλεσαν ζημιές σε κυψέλες στην περιοχή Τύριας- Καταμάχης.

Τώρα δημοσιοποιείται μία ακόμη επιδρομή από τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Ιωαννίνων.

Αυτή την φορά στη Σκάλα Παραμυθιάς, κοντά στο πευκοδάσος.

Και πάλι μελισσοκόμος βρήκε κατεστραμμένες κυψέλες.

Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Ιωαννίνων «Αρισταίος» σημειώνει ότι οι επιθέσεις τις τελευταίες ημέρες είναι συχνές και οι αρκούδες αποτελούν μεγάλη απειλή για την περιουσία των μελισσοκόμων.

Συνιστά στα μέλη του να είναι προσεκτικά με την τοποθέτηση των μελισσοσμηνών και συνιστά ηλεκτροφόρα περίφραξη ως το μέσο περιουσίας.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Νέα επιδρομή αρκούδας σε μελισσοκομική μονάδα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Απριλίου 07, 2023 Rating: 5 Πριν από είκοσι περίπου ημέρες αρκούδες είχαν προκαλέσει μεγάλες ζημιές σε μελισσοκομική μονάδα στην περιοχή Πετσαλίου- Ασφάκας. Δεκάδες κυψ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: