728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπάρ Πάργας 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εστίασης ΠΕΘ



"Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε το "3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εστίασης: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα". Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με συλλόγους από κάθε γωνία της Ελλάδος. Φυσικά, δεν λείπουν και Υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.



"Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε το "3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εστίασης: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα".
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη με συλλόγους από κάθε γωνία της Ελλάδος. Φυσικά, δεν λείπουν και Υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων.
Η εστίαση ακούστηκε και ακούστηκε Δυνατά. Δεν ακούστηκε δυνατά γιατί φώναζε, αλλά διότι ανέδειξε -για άλλη μια φορά- τα προβλήματα του κλάδου και πρότεινε εφικτές λύσεις.
Ο στόχος ήταν διττός αλλά ξεκάθαρος: Πρώτον, να καταλάβουν όλοι πόσο άρρηκτα είναι συνδεδεμένη η εστίαση με τον Τουρισμό, την άμεση και έμμεση οικονομία, την κουλτούρα και την καθημερινότητα μας. Δεύτερον, το ότι με τις υπάρχουσες διατάξεις και -σε ορισμένες περιπτώσεις- απαρχαιωμένους νόμους δεν δύναται η εστίαση να προχωρήσει στο μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο έρχεται με τεράστιες ταχύτητες...
Πολλά συγχαρητήρια στην ΠΕΘ, τον Χρήστο Κουδούνη και το EstiasiGreece για την πρωτοβουλία και την υπέροχη διοργάνωση.
Σας ευχαριστούμε διότι μας πάτε όλους μπροστά."
Δημήτρης Τσοβίλης, Πρόεδρος Συλλόγου Εστίασης & Καφέ Μπάρ Πάργας
Σύλλογος Εστίασης & Καφέ Μπάρ Πάργας 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εστίασης ΠΕΘ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Απριλίου 05, 2023 Rating: 5 "Με μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε το "3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εστίασης: Μετασχηματισμός & Βιωσιμότητα". Η συμμετοχή ήταν πο...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: