728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Με μεγάλη επιτυχία το Δεύτερο Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών στην Αγιά Πάργας

Με πολύ κέφι, χαρά και τρέξιμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δεύτερο Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών για μικρούς και μεγάλους. Με μεγάλη επιτυχία βοήθησαν όλοι οι μικροί αυγουλοκυνηγοί τον Λαγό να βρει τα αυγά του. Του έδωσαν καρότα και ο Λαγός τους ευχαρίστησε με λιχουδιές και μετάλλια.40 μικροί αυγουλοκυνηγοί έψαξαν σε όλη την αγορά και βρήκαν όλα τα αυγά.



Με πολύ κέφι, χαρά και τρέξιμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δεύτερο Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών για μικρούς και μεγάλους.
Με μεγάλη επιτυχία βοήθησαν όλοι οι μικροί αυγουλοκυνηγοί τον Λαγό να βρει τα αυγά του. Του έδωσαν καρότα και ο Λαγός τους ευχαρίστησε με λιχουδιές και μετάλλια.40 μικροί αυγουλοκυνηγοί έψαξαν σε όλη την αγορά και βρήκαν όλα τα αυγά.

Στη συνέχεια πάνω από εβδομήντα αυγουλοκυνηγοί όλων των ηλικιών πήγαν απο άκρη σε ακρη του χωριού (στην κυριολεξία) ώστε να βρουν το αυγό τους. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους και το κέφι τους ώστε να καταφέρουν να βρουν όλα τα αυγά.

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Πάργας για τη στήριξή του και τον αντιδήμαρχο Βασίλη Γκίζα.
Ο Λαγός θα ξαναέρθει του χρόνου.

Μας το είπε φεύγοντας...




Με μεγάλη επιτυχία το Δεύτερο Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών στην Αγιά Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Απριλίου 09, 2023 Rating: 5 Με πολύ κέφι, χαρά και τρέξιμο πραγματοποιήθηκε σήμερα το Δεύτερο Κυνήγι Πασχαλινών Αυγών για μικρούς και μεγάλους. Με μεγάλη επιτυχία βοήθ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: