728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση-Απόλλων Πάργας: Ελπίζουμε φέτος η Κ14 να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, η Κ14 κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση. Ελπίζουμε φέτος η Κ14 να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία της πρόκρισης στο final four!



Από την χρονιά 2013-2014, και με εξαίρεση την διετία του κορωνοιού που το ποδόσφαιρο είχε βάλει λουκέτο, η Κ14 της Ακαδημίας μας βρίσκεται συνέχεια στα final four των παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΠΛ, ενώ έχει αγωνιστεί σε 6 τελικούς χωρίς να καταφέρει να τους κερδίσει. Μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και μια αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, η Κ14 κατάφερε να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην τελική φάση. Ελπίζουμε φέτος η Κ14 να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία της πρόκρισης στο final four!
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση-Απόλλων Πάργας: Ελπίζουμε φέτος η Κ14 να φτάσει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Μαρτίου 06, 2023 Rating: 5 Από την χρονιά 2013-2014, και με εξαίρεση την διετία του κορωνοιού που το ποδόσφαιρο είχε βάλει λουκέτο, η Κ14 της Ακαδημίας μας βρίσκεται ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: