728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Το σκυλί – θρύλος του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας έφυγε από τη ζωή

Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που υπηρέτησε για χρόνια στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, η Λέσυ, έφυγε από τη ζωή.  Η Λέσυ αποτέλεσε θρύλο για το λιμεναρχείο με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, κυρίως στην εξιχνίαση διακίνησης ναρκωτικών.



Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που υπηρέτησε για χρόνια στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, η Λέσυ, έφυγε από τη ζωή.

Η Λέσυ αποτέλεσε θρύλο για το λιμεναρχείο με πολλές και σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό της, κυρίως στην εξιχνίαση διακίνησης ναρκωτικών.

Πριν από μερικές ημέρες είχε βραβευθεί μαζί τον συνοδό της Χαράλαμπο Τσάκαλο από τον Υπουργό Ναυτιλίας για το έργο και τις υπηρεσίες της.

Την είδηση έκαναν γνωστή οι απόστρατοι του ΛΣ ΒΔ Ελλάδος, οι οποίοι και αποχαιρετούν τη συνάδελφό τους με ένα συγκινητικό μήνυμα:

“Πριν ημέρες βραβεύτηκε για το έργο της και τις ικανότητες της από τον ΥΝΑΝΠ η σκυλίτσα ΛΕΣΥ Κ19 του Κ.Λ. Ηγουμενίτσας μαζί με τον καθοδηγητή της και συνοδό συνάδελφο Τσάκαλο Χαράλαμπο.

Σήμερα δυστυχώς μάθαμε τον θάνατο της και λυπούμαστε πολύ. Επί χρόνια η ΛΕΣΥ ήταν η προέκταση της πείρας και της ασύγκριτης τεχνικής δραστηριότητας του συνοδού της, με πολλές επιτυχίες στη δίωξη και τον εντοπισμό ναρκωτικών. Θα την θυμόμαστε με αγάπη.

Στο νέο αντικαταστάτη της, ΒΛΑΝΤ, ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο της”.



πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Το σκυλί – θρύλος του λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας έφυγε από τη ζωή Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Φεβρουαρίου 12, 2023 Rating: 5 Το ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί που υπηρέτησε για χρόνια στο λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, η Λέσυ, έφυγε από τη ζωή. Η Λέσυ αποτέλεσε θρύλο για το...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: