728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τους πρωτοετείς υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού

Τους πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου που έχει έδρα στην Πρέβεζα.



Τους πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου που έχει έδρα στην Πρέβεζα.

Πρόκειται για 200 νέους που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις και ξεκινούν τις σπουδές τους στον κλάδο που επέλεξαν.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χρυσόστομος, ο οποίος ευχήθηκε στα παιδιά καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία, ενώ όπως κάθε χρόνο βράβευσε και τον σημαιοφόρο της Ακαδημίας.

Το δικό του καλωσόρισμα απεύθυνε ο Διοικητής Παύλος Τιφτικίδης, υπογραμμίζοντας τις προοπτικές που ανοίγονται για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Τα παιδιά καλωσόρισαν επίσης ο διευθυντής σπουδών Παντελής Κίκερης και οι βουλευτές Στέργιος Γιαννάκης και Κώστας Μπάρκας, ενώ τον Δήμο εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Λεωνίδας Αργυρός.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Τους πρωτοετείς υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Δεκεμβρίου 03, 2022 Rating: 5 Τους πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες υποδέχτηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου που έχει έδρα στην Πρέβεζα. Πρόκειται για 200 ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: