728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Τέταρτη δωρεά οργάνων στην ΜΕΘ Άρτας

Η τέταρτη μέσα στο 2022 δωρεά οργάνων από ασθενή δότη της ΜΕΘ Άρτας έγινε σήμερα τα ξημερώματα.  Η ομάδα μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έκανε τη λήψη των νεφρών στο Χειρουργείο Άρτας. Τα μοσχεύματα αμέσως μετά μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου περίμεναν συμβατοί λήπτες.



Η τέταρτη μέσα στο 2022 δωρεά οργάνων από ασθενή δότη της ΜΕΘ Άρτας έγινε σήμερα τα ξημερώματα.

Η ομάδα μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων έκανε τη λήψη των νεφρών στο Χειρουργείο Άρτας. Τα μοσχεύματα αμέσως μετά μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης όπου περίμεναν συμβατοί λήπτες.

Το ψυχικό σθένος στην προκειμένη περίπτωση ανήκει στους συγγενείς 72χρονης γυναίκας. Το παράδειγμα της δωρεάς από την άτυχη 23χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε συνέβαλλε στη διάδοση της ιδέας στο πανελλήνιο αλλά στην περιοχή είχε ξαναδοθεί κι επικροτηθεί το παράδειγμα κι άλλων τέτοιων πράξεων ανθρωπιάς.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει ανάλογη συνέχεια καθώς οι ανάγκες σε μοσχεύματα είναι δραματικά πολλαπλάσιες των προσφερόμενων πανελλαδικά.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Τέταρτη δωρεά οργάνων στην ΜΕΘ Άρτας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Δεκεμβρίου 09, 2022 Rating: 5 Η τέταρτη μέσα στο 2022 δωρεά οργάνων από ασθενή δότη της ΜΕΘ Άρτας έγινε σήμερα τα ξημερώματα. Η ομάδα μεταμοσχεύσεων του Πανεπιστημιακού ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: