728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Α.Ο. Πάργας: Με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα

Μεγάλη νίκη έκανε σήμερα ομάδα μας απέναντι σε ένα καλό παραδοσιακά αντίπαλο την Άνω Πόλη Άρτας με 61-55.ο coach Κόκκορης έιχε αρκετές έλειψες και με σωστή διαχείριση του ρόστερ του μείον 3 παίχτες απέδρασε με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος με ρεκόρ νικών 2-1. Μπράβο στην ομάδα μας και προχώρηστε ταπεινά και μεθοδικά για τα play offs.



Μεγάλη νίκη έκανε η ομάδα μας απέναντι σε ένα καλό παραδοσιακά αντίπαλο την Άνω Πόλη Άρτας με 61-55.ο coach Κόκκορης είχε αρκετές έλειψες και με σωστή διαχείριση του ρόστερ του μείον 3 παίχτες επέδρασσε με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος με ρεκόρ νικών 2-1. Μπράβο στην ομάδα μας που προχώρησέ ταπεινά και μεθοδικά για τα play offs.
Από του τους νικητές Παππάς Φιλίππας με 27 πόντους, Κυριάκος Γκίκας 13, Καρβούνης Γιώργος 16, Ευάγγελου Ευάγγελος με 3 , Βεργος Σπύρος 2 παππάς Βασίλειος, Τζαλας Χαράλαμπος και ο μικρός Κόκκορης Κωνσταντίνος..
ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΠΆΡΓΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΉ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!!
Α.Ο. Πάργας: Με το δεύτερο ροζ φύλλο αγώνα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Δευτέρα, Δεκεμβρίου 05, 2022 Rating: 5 Μεγάλη νίκη έκανε η ομάδα μας απέναντι σε ένα καλό παραδοσιακά αντίπαλο την Άνω Πόλη Άρτας με 61-55.ο coach Κόκκορης είχε αρκετές έλειψες κ...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: