728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εγγραφές στα τμήματα Μουσικής( Πιάνο) στον Δήμο Πάργας


Ο Δήμος Πάργας εμπλουτίζει τα μαθήματα μουσικής που προσφέρει και φέτος με την δυνατότητα εκμάθησης πιάνου. Από την 31η Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές νέων μαθητών στα τμήματα μουσικής (Πιάνο).



Ο Δήμος Πάργας εμπλουτίζει τα μαθήματα μουσικής που προσφέρει και φέτος με την δυνατότητα εκμάθησης πιάνου. Από την 31η Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές νέων μαθητών στα τμήματα μουσικής (Πιάνο). Λόγω των περιορισμένων διαθέσιμων ωρών διδασκαλίας, -οι εγγραφές θα σταματήσουν μόλις συμπληρωθούν οι ώρες κατά προτεραιότητα. Οι αιτήσεις θα τις βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου https://dimospargas.gr/music/ και θα αποστέλλονται με υπογραφή γονέα μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στο music@parga.gr. Η σειρά προτεραιότητας θα είναι ώρα αποστολής της. Για διευκρινήσεις ή πληροφορίες Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30-13:00 θα απευθυνθείτε στον Καθηγητή Μουσικής κ. Θωμά Μητροφάνη (6977452845)
Εγγραφές στα τμήματα Μουσικής( Πιάνο) στον Δήμο Πάργας Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τρίτη, Νοεμβρίου 01, 2022 Rating: 5 Ο Δήμος Πάργας εμπλουτίζει τα μαθήματα μουσικής που προσφέρει και φέτος με την δυνατότητα εκμάθησης πιάνου. Από την 31η Οκτωβρίου ξεκινούν ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: