728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων- Μονάχου ζητά η Ηπειρωτική Κοινότητα

Με επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου αλλά και στην Aegean η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου ζητά την αεροπορική σύνδεση με τα Γιάννινα.



Με επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου αλλά και στην Aegean η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου ζητά την αεροπορική σύνδεση με τα Γιάννινα.

Όπως σημειώνει στην επιστολή της περίπου 10.000 Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή του Μονάχου έχουν καταγωγή από την Ήπειρο ενώ εκατοντάδες είναι οι φοιτητές που σπουδάζουν στα Πανεπιστήμια των Ιωαννίνων και της Ηπείρου.

Παράλληλα χιλιάδες συνταξιούχοι μοιράζουν το χρόνο τους σε Γερμανία και Ήπειρο.

Η μοναδική αεροπορική σύνδεση Βαυαρίας – Ηπείρου είναι το Άκτιο με πτήσεις τσάρτερ που αφενός είναι για περιορισμένο χρονικό διάστημα αφετέρου οι τιμές των εισιτηρίων είναι ιδιαίτερα υψηλές για κάποιον που θέλει να κάνει περισσότερα δρομολόγια. Η άλλη δυνατότητα μέσω Αθηνών είναι και ιδιαίτερα χρονοβόρα και υπάρχουν δυσκολίες στις ανταποκρίσεις.

Η Κοινότητα προτείνει η Aegean να εξετάσει τη δυνατότητα δρομολόγησης πτήσεων (έστω δυο φορές την εβδομάδα) από Μόναχο – Ιωάννινα.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Αεροπορική σύνδεση Ιωαννίνων- Μονάχου ζητά η Ηπειρωτική Κοινότητα Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Κυριακή, Νοεμβρίου 06, 2022 Rating: 5 Με επιστολή στον Περιφερειάρχη Ηπείρου αλλά και στην Aegean η Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου ζητά την αεροπορική σύνδεση με τα Γιάννινα. Όπως...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: