728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Έχασαν τον δρόμο τους, κινητοποιήθηκαν οι αρχές!

Πεζοπορία χωρίς τον βασικό εξοπλισμό αποφάσισαν να κάνουν δύο τουρίστριες στην περιοχή του Ζαγορίου.  Πρόκειται για αλλοδαπές 60 και 70 χρονών οι οποίες κινήθηκαν στην περιοχή των Φραγκάδων.



Πεζοπορία χωρίς τον βασικό εξοπλισμό αποφάσισαν να κάνουν δύο τουρίστριες στην περιοχή του Ζαγορίου.

Πρόκειται για αλλοδαπές 60 και 70 χρονών οι οποίες κινήθηκαν στην περιοχή των Φραγκάδων.

Οι δύο τουρίστριες βρέθηκαν εκτός διαδρομής και έχασαν τον αποπροσανατολισμό τους αδυνατώντας να επιστρέψουν. Έτσι κάλεσαν το 112 και ακολούθησε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής από τους Μηλιωτάδες.

Πριν ωστόσο φτάσουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας τις δύο γυναίκες εντόπισε κάτοικος των Φραγκάδων ο οποίος με ασφάλεια τις οδήγησε στους Κήπους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο τουρίστριες δεν είχαν μαζί τους ούτε καν νερό ενώ δεν είχαν μεριμνήσει να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς μετά την κλήση στο 112 έμειναν από μπαταρία και ήταν αδύνατη η επικοινωνία των αρχών μαζί τους.




πηγη:https://www.epiruspost.gr/
Έχασαν τον δρόμο τους, κινητοποιήθηκαν οι αρχές! Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2022 Rating: 5 Πεζοπορία χωρίς τον βασικό εξοπλισμό αποφάσισαν να κάνουν δύο τουρίστριες στην περιοχή του Ζαγορίου. Πρόκειται για αλλοδαπές 60 και 70 χρον...

Ετικετες

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: