728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ

Η δραστηριότητα η οποία αναπτύχθηκε κατά τις ημέρες της έκθεσης απο όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν (επαγγελματιες κ μέλη του τομέα τουρισμού της περιφερειας) δημιούργησε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι συνθήκες για το άνοιγμα νέων αγορών κ κυρίως αυτών της Γαλλίας των 68 εκ. κατοίκων.


Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IFTM TOP RESA PARIS 20-22/9 2022 η οποία με την παρουσία του προέδρου της dott. Ευθύμιου Παππά κ του αντιπροέδρου της κ. Αντώνη Ζυγούρη συνέβαλε στην συνολική διαφήμιση από την μια πλευρά της περιοχής της Πάργας κ απο την άλλη ολόκληρη της περιοχής του νόμου Πρέβεζας αλλά κ γενικότερα ολόκληρης της περιφέρειας Ηπείρου.

Η δραστηριότητα η οποία αναπτύχθηκε κατά τις ημέρες της έκθεσης απο όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν (επαγγελματίες κ μέλη του τομέα τουρισμού της περιφέρειας) δημιούργησε τις προϋποθέσεις έτσι ώστε να αναπτυχθούν οι συνθήκες για το άνοιγμα νέων αγορών κ κυρίως αυτών της Γαλλίας των 68 εκ. κατοίκων.

 Η δραστηριότητα αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη απο την αποστολή του υπουργείου τουρισμού και προκάλεσε την επίσκεψη του υπουργού στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου δυο φορές μάλιστα.

 Την πρώτη φορά όταν εκθείασε την οργάνωση κ τον επαγγελματισμό όλων των συντελεστών της, τη δε δεύτερη φορά όταν το ενδιαφέρον αυτό εξειδικεύτηκε στη περιοχή της Πάργας, διότι συνοδευόμενος από υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησης πρότεινε ο ίδιος η γαλλική καμπάνια να ξεκινήσει για το 2023 από την Παργα κ την ευρύτερη περιοχή της. 

Η σημαντική αυτή εξέλιξη για το τουρισμό της Ηπείρου επιβεβαιώθηκε με την πληροφορία ότι «Ο μοναδικός ελληνικός προορισμός που αναφέρθηκε στο newsletter της έκθεσης και τις 3 ημέρες ήταν η Ήπειρος!»






Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 23, 2022 Rating: 5 Εξαιρετικά σημαντική η παρουσία της ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΡΓΑΣ στο περίπτερο της περιφέρειας Ηπείρου κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: