728x90 AdSpace

Patatoukos news

[news][ticker1]
[ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ][slider1][#E0378A]
[kl][ticker1]
[ΒΒΒ][slider1][#E0378A]

Πρ. Ξενοδόχων Πάργας Ευθύμης Παππάς στον Prisma 91,6: “Στόχος να μπορέσουμε να προσελκύσουμε μέρος της Γαλλικής αγοράς”

Αποτίμηση της τουριστικής περιόδου που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά έκανε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Ευθύμης Παππάς.  Φέτος ο τουρισμός έδειξε ότι έχει μία τάση ανάκαμψης, επιστρέφοντας στα δεδομένα προ κορονοιού και αυτό είναι θετικό.





Αποτίμηση της τουριστικής περιόδου που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά έκανε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Ευθύμης Παππάς.

Φέτος ο τουρισμός έδειξε ότι έχει μία τάση ανάκαμψης, επιστρέφοντας στα δεδομένα προ κορονοιού και αυτό είναι θετικό.

Ένα σημαντικό κομμάτι στον τουρισμό είναι να προετοιμάζεσαι ώστε στη συνέχεια να υποδεχτείς τουρίστες από όλα τα μέρη του πλανήτη.


Η διαπίστωση που έκανε ο κύριος Παππάς, είναι πως υπήρξε μία τάση ελάττωσης των εισροών της Ελληνικής οικογένειας.

Το 2022 η ελληνική οικογένεια δείχνει να παρουσιάζει μία συγκράτηση, να δυσκολεύεται περισσότερο σε σχέση με το 2019.

Αυτό το πρόβλημα πρέπει να αντιμετωπιστεί, ωστόσο δεν είναι δική μας δουλειά αλλά μία συνολική αντιμετώπιση από την κυβέρνηση και όσους είναι ψηφισμένη για αυτό τον λόγο.

Στην Πάργα έχουμε τις παραδοσιακές αγορές όπως είναι οι Εγγλέζοι, Γερμανοί, Σκανδιναβοί, από τις χώρες που βρίσκονται στα σύνορα μας, αλλά και από την Τουρκία μετά την μεγάλη έκθεση που πήραμε μέρος ως Πάργα.

Το πρόβλημα του τουρισμού γενικότερα όλης της Ελλάδας είναι η εξεύρεση καινούργιων αγορών που θα πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ώστε να οδηγηθεί μία νέα τουριστική ανάπτυξη.

Για να γίνω περισσότερο συγκεκριμένος έγινε μία προσπάθεια από την Ένωση ξενοδόχων Πάργας, επισκεφθήκαμε τη Γαλλία, πήραμε μέρος στην έκθεση IFTM Παρισιού εκεί στοχεύουμε σε μία νέα αγορά 68.000.000 κατοίκων, πού είναι η Γαλλική αγορά και αυτό που το οποίο διαπιστώσαμε πως η οικονομική κατάσταση του λαού είναι τέτοια, που μπορεί να δημιουργήσει αναπτυξιακές συνθήκες στη δική μας περιοχή, εφόσον μπορούμε να τους προσελκύσουμε πράγμα που χρειάζεται πολύ σοβαρή δουλειά και από εμάς επαγγελματίες, αλλά και από το ίδιο το κράτος.





Πρ. Ξενοδόχων Πάργας Ευθύμης Παππάς στον Prisma 91,6: “Στόχος να μπορέσουμε να προσελκύσουμε μέρος της Γαλλικής αγοράς” Reviewed by ΠΑΤΑΤΟΥΚΟΣ ΠΑΡΓΑ on Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2022 Rating: 5 Αποτίμηση της τουριστικής περιόδου που ολοκληρώνεται σιγά-σιγά έκανε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Πάργας Ευθύμης Παππάς. Φέτος ο τουρισ...

[news][carousel1]

Δεν υπάρχουν σχόλια: